Seriale turcesti
Top postatori
GUMUS-NOOR (35933)
 
florina-octaviana89 (4248)
 
utzy (4150)
 
IrinaLove (2650)
 
Gumus (2280)
 
Nety (1724)
 
denta (1194)
 
turkiss_woman (1036)
 
cristinuta (1022)
 
GIULIA (773)
 

Ultimele subiecte
» La umbra teilor
Joi Oct 05, 2017 11:58 am Scris de dong yi

» Asi - impotriva destinului
Mier Aug 06, 2014 2:41 pm Scris de GIULIA

» Dragoste si pedeapsa-Comentarii
Mar Mai 07, 2013 9:14 pm Scris de cristinuta

» O propunere inedita
Lun Apr 15, 2013 9:05 am Scris de studenta

» Iubire ascunsa
Lun Dec 17, 2012 9:04 am Scris de Nicky

» Karadayi / Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel
Sam Noi 24, 2012 1:03 pm Scris de Nicky

» 소지섭 / So Ji Sub
Mar Oct 09, 2012 10:07 pm Scris de GUMUS-NOOR

» Han Ji Min 한지민 # 1
Dum Oct 07, 2012 2:23 pm Scris de GUMUS-NOOR

» ASI videoclipuri
Vin Oct 05, 2012 11:20 am Scris de utzy

Aprilie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendar Calendar


Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 1:42 pmavatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 1:45 pm

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 1:46 pm


avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 1:58 pm

Tour2Korea info on Jumong Shooting Locations-Info Tour2Korea locatiile de filmare Jumong

Samhanji Theme Park
The Buyeogung Palace, and Buyeo period scenes in Jumong are mostly filmed in Samhanji, the theme park in Naju. Samhanji Theme Park is about 148,762㎡ in size, and is a large film set which costs almost 20 billion won to build. The authentic looking castle walls and the castle, the tile-roofed houses, and the surrounding natural environment all come together to create an amazing location.
After shooting the drama of Jumong, this theme park is expected to serve as the film location for other historical dramas. It takes about one hour to look around the entire set, and there are snack bars located here and there.
Traducere:
Palatul Buyeogung, şi scene Buyeo perioada în Jumong sunt în mare parte filmat în Samhanji, parc tematic în Naju. Samhanji Theme Park este de aproximativ 148762 ㎡ în mărime, şi este un set de film mare, care costă aproape 20 de miliarde woni pentru a construi. Zidurile castelului autentic caută şi castel, case cu acoperiş de ţiglă, şi mediul înconjurător natural veni toate împreună pentru a crea o locaţie uimitoare.
După filmare drama Jumong, acest parc tematic este de aşteptat pentru a servi ca locatie de filmare pentru alte drame istorice. Este nevoie de aproximativ o oră să te uiţi în jurul întregul set, şi există snack baruri amplasate aici şi acolo.

Hwangmaesan Mountain

The cave from which Haemosu was rescued by Jumong and was taken care of in is a famous destination for migratory birds located at Hwangmaesan Mountain. Haemosu trains Jumong in martial arts at this location, and the two characters share some good memories as teacher and student. The final death scene of Haemosu was also filmed here on the wide grassy field, where it is especially beautiful on the mountaintop.
This location also served as a backdrop for the movie Tae Guk Gi: Brotherhood of War. This film location also overlooks the ocean. Some scenes were filmed at the foot of Hwangmaesan Mountain at the movie theme park. This park is known as the film location for the movie Gingko Bed as well.
Traducere:
Peştera din care a fost salvat de Haemosu Jumong şi a fost luată în grijă de este o destinaţie faimos pentru pasarile migratoare situat la Hwangmaesan Mountain. Haemosu trenuri Jumong în artele marţiale în această locaţie, şi cele două personaje împărtăşesc câteva amintiri de bun ca profesor şi student. Scena moartea finală a Haemosu a fost filmat aici, de asemenea, pe teren iarba larg, în cazul în care este deosebit de frumos pe munte.
Această locaţie, de asemenea, a servit drept fundal pentru filmul Tae Guk Gi: Brotherhood of War. Aceasta locatie de filmare, de asemenea, are vedere spre ocean. Unele scene au fost filmate la poalele Muntelui Hwangmaesan la parcul tematic film. Acest parc este cunoscut ca locatie de filmare pentru filmul Gingko Bed, de asemenea.

Yumyeongsan Mountain's Seolmaejae Natural Park-Munţii Yumyeongsan Seolmaejae Parcul Natural

The armies of Jumong, Byeoldongdae and Cheolgigun, fight fierce battles at the Seolmaejae Natural Park located at Yumyeongsan Mountain. This is also the film location for the scene where Jumong falls into a pit. Drama Damo and the movie King and the Clown were both filmed here as well.
When not serving as a film location, tourists can enjoy paragliding, mountain biking, and other recreational sports, and nice relaxing walks. The park provides accommodations and snack bars; reservations are needed if you would like accommodations.
Traducere:
Armatele de Jumong, Byeoldongdae şi Cheolgigun, lupte înverşunate la Parcul Natural Seolmaejae situat la Yumyeongsan Mountain. Aceasta este, de asemenea, locatie de filmare pentru scena in care Jumong cade într-o groapă. Drama Damo şi filmul Regele şi Clown au fost atât filmat aici, de asemenea.
Atunci când nu serveşte ca locatie de filmare, turistii se pot bucura de zborul cu parapanta, mountain biking, şi alte sporturi de agrement, frumos şi plimbări relaxante. Parcul oferă cazare şi snack baruri; rezerve sunt necesare în cazul în care doriţi cazare.

Drama Haesin's Film Location Wan-do-Drama Haesins Locaţie Wan Film-do
The drama Haesin was filmed at Wan-do, and serves as the backdrop for Hyeontoseong Fortress in Jumong. The Silla Village set was built for the KBS drama Haesin, and the set has about 40 tile-roofed houses, including private houses, Chinese-looking streets, a tavern, and waterways, recreating the China of Dang Dynasty. The Cheonghaejin Pogu (Port) Village set includes about 42 buildings, a ferry dock, vessels, a military camp, and more. A tour of both film sets is recommended.
traducere:
Drama Haesin a fost filmat la Wan-a face, şi serveşte ca fundal pentru Hyeontoseong Cetatea în Jumong. Silla Village set a fost construit pentru drama Haesin KBS, şi setul are aproximativ 40 de case cu acoperiş de ţiglă, inclusiv case particulare, străzile din China cu aspect, o tavernă, şi navigabile interioare, recrearea China a dinastiei Dang. Pogu Cheonghaejin (Port) set Village include aproximativ 42 de cladiri, un dock feribot, nave, o tabără militară, şi mai mult. Un tur al ambelor seturi de film este recomandat.

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR la data de Sam Noi 20, 2010 5:02 pm

Jumong, noul serial coreean difuzat de TVR la sfarsitul lui noiembrie. Song Il Gook si Han Hye-jin detin rolurile principale!


Jumong este o drama istorica realizata in 2006 si difuzata de reteaua MBC. Initial au fost realizate 60 de episoade, insa in urma succesului pe care l-a inregistrat inca de la difuzarea primelor episoade, s-a decis ca numarul acestora, sa se extinda la 81.

Actiunea din noul serial coreean incepe in anul 108 i.e.n. si descrie viata lui Jumong Taewang, fondator al regatului Goguryeo. Productia transpune in egala masura trecerea de la adevar la legenda, in conditiile in care nu au fost gasite foarte multe date despre Jumong. Mare parte dintre miturile din perioada in care a trait Jumong au fost inlocuite sau completate.

Jumong este cel de-al treilea print al lui Bu Yeo, insa el nu stia ca Jumong este de fapt fiul generalului Hae Su Mo, un erou care a luptat pentru a salva refugiati. Afland adevarul, Jumong promite sa indeplineasca visul tatalui sau si cu ajutorul frumoasei Soh, reuseste sa depaseasca toate obstacolele si devine primul rege al Goguryeo.

Jumong a avut in Coreea, in anul 2006, cel mai mare rating dintre toate dramele coreene difuzate pe posturile de televiziune.


Drepturile de difuzare pentru Jumong au fost vandute imediat dupa terminarea filmarilor in peste 10 tari: Iran, Turcia, Japonia, Mongolia, Taiwan, China, Vietnam, Singapore, Indonezia, Thailanda, Malaezia, Brunei sau Filipine. Filmul a mai fost difuzat si in Iran, SUA si Thailanda.

Povestea serialului este scrisa de scenaristii dramelor All In si Damo (care a rulat pe micile ecrane sub titlul Cronicile Frumoasei luptatoare ) si regizata de Kim Geun-hong si Lee Ju-hwan
avatar
GUMUS-NOOR
Alteta
Alteta

0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR la data de Sam Noi 20, 2010 6:04 pm

http://www.dramacrazy.net/korean-drama/jumong-prince-of-the-legend/

http://asiaticfilm.blogspot.com/2010/09/jumong-2006-serial.html

"Jumong ( 2006 ) - serial istoric
Detalii :
Sunteţi pe cale să va întoarceti in timpul lui Goguryeo, un timp care a fost mai important decat vremurile de acum.
"Un moment în care naţiunea noastră a fost cea mai frumoasa", "Un moment în care naţiunea noastră a fost centrul lumii". Aţi întâlnit vreodată un astfel de moment?! îndrăzneşte să călătorie într-un timp nimeni din care nimeni nu s-a intors. Timpul cel mai surprinzător din istorie s-a intors cu 2000 ani mai târziu, un moment în care naţiunea a făcut din China se încadreze printre fortele pamantului, o natiune care nu a stiut niciodata sa cada in genunchi.
Faceţi cunoştinţă cu un erou mai mare decât mitul.
Alexander, Genghis Khan, avem eroul care copleşit generaţia sa şi a schimbat istoria, Jumong! Până acum am fost pusi in fata unor drame care ne prezentau istoria unor regi si cavaleri, dar acum suntem pe cale de a intra in atmosfera unei drame care da naştere unui erou adevarat. Un nume de amintit ca doar un mit. Pregateste-te pentru a fi fermecat de Jumong, eroul care a deschis cerul vechiului Joseon.
O sa faceţi cunoştinţă si cu o dragoste chiar mai mare decât istoria deoarece iubirea pare a fi un numitor comun între oameni din toate generaţiile şi naţiunile timpului."
avatar
GUMUS-NOOR
Alteta
Alteta

0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR la data de Sam Noi 20, 2010 6:44 pm

Ultima editare efectuata de catre GUMUS-NOOR in Mier Feb 23, 2011 11:10 am, editata de 1 ori
avatar
GUMUS-NOOR
Alteta
Alteta

0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 7:53 pm


avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 7:56 pm

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 7:58 pm

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:08 pm


no_9_1.jpg" alt="" />
Song Il-kook
no_12_1-1.jpg" alt="" />
Han Hye-jin
no_12_2-1.jpg" alt="" />
Kim Seung-soo
no_12_3.jpg" alt="" />
Jeon Kwang-ryul
no_13_1.jpg" alt="" />
Oh Yeon-soo
no_13_2.jpg" alt="" />
avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:10 pm


no_14_4.jpg" alt="" />
no_12_4.jpg" alt="" />
avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:15 pmavatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:27 pm
avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:31 pm
avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:45 pm

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Sam Noi 20, 2010 8:47 pm

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR la data de Sam Noi 20, 2010 9:58 pm

avatar
GUMUS-NOOR
Alteta
Alteta

0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de mioaranita60 la data de Sam Noi 20, 2010 10:00 pm

avatar
mioaranita60
Fan

Mesaje : 466
Data de inscriere : 29/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Dum Noi 21, 2010 11:11 am

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Lun Noi 22, 2010 11:16 am

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Lun Noi 22, 2010 11:55 am

avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de mioaranita60 la data de Lun Noi 22, 2010 7:54 pm

Cel mai asteptat,cel mai cautat,cel mai comentat serial a inceput:Un serial in care vom recunoaste multi actori pe care i-am vz.in serialele anterioare si care i-am indragit,
acum ii vom revedea dind viata altor personaje ,cu multa maiestrie ,
de care sigur ne vo-m atasa.
avatar
mioaranita60
Fan

Mesaje : 466
Data de inscriere : 29/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de mioaranita60 la data de Lun Noi 22, 2010 9:43 pm

Song Il Gook ,Jumong

avatar
mioaranita60
Fan

Mesaje : 466
Data de inscriere : 29/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de florina-octaviana89 la data de Mar Noi 23, 2010 12:24 am

tv interview on location jumong
megaupload.com EPXZ3GF1
avatar
florina-octaviana89
Colaborator special
Colaborator special

0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Legendele palatului: Printul Jumong (1)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum