Top postatori
GUMUS-NOOR (35933) | ||||
florina-octaviana89 (4248) | ||||
utzy (4150) | ||||
IrinaLove (2650) | ||||
Gumus (2280) | ||||
Nety (1724) | ||||
denta (1194) | ||||
turkiss_woman (1036) | ||||
cristinuta (1022) | ||||
GIULIA (773) |
Ultimele subiecte
Song Il Kook (송일국) # 1
+3
mioaranita60
florina-octaviana89
GUMUS-NOOR
7 participanți
Pagina 29 din 35
Pagina 29 din 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Re: Song Il Kook (송일국) # 1
If babies' names would be Yuri, Biryu and Onjo, it'd be too obvious; if'd be MuHyul, JangSoo and HoTae, it'd be also obvious. Well, God bless them and keep them healthy, lucky and handsome like their father.
GUMUS-NOOR- Alteta
- 0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009
-il-kook-%EC%86%A1%EC%9D%BC%EA%B5%AD/page__st__13160?s=8a3cc1b466c59a12b79f8cb421bf148d" target="_blank" rel="nofollow">http://www.soompi.com/forums/topic/1260--il-kook-%EC%86%A1%EC%9D%BC%EA%B5%AD/page__st__13160?s=8a3cc1b466c59a12b79f8cb421bf148d
Three princes in car seats!
Hello~^^
Dear GeNtLe family!
Dae-han, Min-kook, Man-se, my three sons have discharged from the hospital in good health!
I took above picture just before they go to the postpartum care place after they released from the hospital, have them sit in the child car seats.
Originaly I planned to take a picture after they got into the car and are set on the car seat base,
but I was in a mess, so involuntarily took the picture tentatively(?).
Please appreciate me… --;
As they are triplets, all of three babies are born prematurely under unavoidable circumstance,
they often have to back and forth to the hospital,
thanks to the child car seats and the car seat base
we can go back and forth comfortably and safely.
For the present you sent me,
I sincerely thank you again.
I wish you all cheerful and happy weekend~^^
Once in Love, forever in love~
..................
Draga familie Gentle!
Dae-Han, Min-kook, Man-SE, cei trei fii s-au externat din spital, în stare bună de sănătate!
Am luat poza de mai sus chiar înainte de a merge la locul de îngrijire postpartum, dupa ce au eliberat de la spital, le-au stea în scaune de masina pentru copii.
Originaly am planificat pentru a face o fotografie după ce au intrat în maşină şi sunt stabilite pe baza scaunului auto,
dar am fost într-o mizerie, aşa a luat involuntar imagine provizoriu (?).
Vă rugăm să-mi aprecieze ... -;
Ca ei sunt tripleti, toate trei copii se nasc prematur în circumstanţe inevitabile,
de multe ori trebuie să şi înapoi la spital,
datorită scaune auto pentru copii şi scaun auto de bază
putem merge înainte şi înapoi, confortabil şi în siguranţă.
Pentru prezenta mi-ai trimis,
Multumesc sincer din nou.
Vă doresc tuturor week-end vesel şi fericit ~ ^ ^
Odată ajuns în dragoste, pentru totdeauna în dragoste ~
GUMUS-NOOR- Alteta
cu mama lui....
danutzadana- din gasca
Data de inscriere : 21/05/2011
ca sustinator in campania mamei lui.....nu prea sunt de acord cu acest lucru ...dar asta este....deoarece mi se pare ca o trisare chestia asta ....vedetele sa sustina oamenii politici.....oamenii politici trebuie sa-si sustina singuri promisiunile.....aici se mizeaza pe faptul ca daca e cunoscut poate avea mai multe voturi datorita sentimentalismului fanilor....si nu mi se pare corect....arta e arta...iar politica e politica.....
danutzadana- din gasca
Data de inscriere : 21/05/2011
https://www.youtube.com/watch?v=nPQUs9pGhEA&feature=related
Mit , legenda, adevar istoric = O poveste de dragoste
Mit , legenda, adevar istoric = O poveste de dragoste
Jumong si Soseono au fost haraziti de zei ca destinul sa-i faca sa se intilneasca ; sa fie impreuna la bine si la rau , sa se indragosteasca din prima clipa unul de altul pe vecie , sa fie deschisi , sa creada unul in altul , in idealurile lor,sa fie darnici , sa fie perseverenti, sa iubeasca pe cei din jurul lor ,sa se sfatuiasca , sa existe intre ei o armonie perfecta ,sa aiba acelesi teluri ,ambitii care au dus la realizarea unor lucruri marete ce au ramas pe veci in istorie..
La sfirsitul serialului te intrebi :
cine a iubit mai mult ?
cine a daruit mai mult?
Soseono sau Jumong ?
pentru a raspunde trebuie sa revezi serialul .
Acţiunea, bazată pe adevăr si legendă, începe în anul 108 î.e.n. când refugiaţii fostului regat coreean Gojoseon suferă numeroase abuzuri din partea Imperiului Han. Hae Mo-Su, legendar erou al Coreei, formează o alianţă cu Geumwa, prinţul moştenitor al regatului Buyeo, pentru a înfrunta Imperiul Han. În urma unei ambuscade, Hae Mo-Su, grav rănit este îngrijit de către Yuhwa, de care se îndrăgosteşte, rezultând un copil, pe nume Jumong. 20 de ani mai târziu, Jumong, prinţ al regatului Buyeo, este nevoit să înfrunte o violentă rivalitate cu fraţii săi vitregi, Daeso şi Yongpo. Descoperindu-şi adevărata identitate, Jumong îşi propune să îndeplinească misiunea pe care tatăl său nu a putut să o ducă la capăt. Ajutat de So Seo-No, şefa unui clan de negustori, care îi va deveni a doua soţie, Jumong înfiinţează, în anul 37 î.e.n., regatul Goguryeo, devenind primul rege al acestuia.
.....
Caravana lui Yeontabal ( capetenie de trib , foarte priceput in ale negotului ) este atacata de tilhari in momentul cind pe sotia negustorului o apucase durerile nasterii ; din fericire caravana e protejata de Haemosu (conducatorul armatei Damul ; tatal lui Jumong ) si Soseono se naste in siguranta iar tatal ei jura sa o cresca , sa o educe , sa fie mai puternica si mai inteleapta decit orice barbat .Yeontabal se va tine de cuvint si...
..... peste 20 de ani ...
Jumong (print de Buyeo ) se rataceste si cade intr-o mlastina .
Soseono si insotitorii ei care treceau prin acea zona il salveaza pe Jumong.Acesta ramine uimit cind isi da seama ca cel care il salvase era de fapt o femeie si fara a mai tine cont de sfaturi spune cine e si vrea sa afle cum o cheama pentru ca o place , din acel moment incepe povestea lor de dragoste .
Inima mea pleaca cu tine
Ramii aici la riu
Inima mea pleaca cu tine
Ramii aici la riu
Daca vrei sa te uiti la mine inca o data
Daca vrei sa ma atingi inca o data
Imi sterg lacrimile amestecindu-se cu ploaia '
Si le sterg ca nimeni sa nu vada
Imi sterg lacrimile amestecindu-se cu ploaia '
Si le sterg ca nimeni sa nu vada
Odata demult ti-am apartinut
Si odata mi-ai apartinut si tu.
Regizorul serialului ne-a prezentat-o pe Soseono din momentul reintilniri cu Jumong si lupta lor pentru realizarea unei noi natiuni ca pe o femeie careia nu poti reprosa nimic .Poti sa o urci pe un piedestal si sa o admiri pentru tot ce a facut .
Soseono a daruit din inima tot ce avea :avere , tara , oameni , sfaturi ,experienta , cunostinte ,efortul de a o elibera pe Yesoya (nu stiu cite ar fi facut asta -dar pentru linistea lui a incercat ), pentru perseverenta ,tenacitatea , rabdarea cu care a asteptat momentu potrivit sa i se alature lui Jumong .Ea alaturi de Jumong a reusit sa mentina linistea si echilibrul intre armata Damul si oamenii ei in momentul in care Puterea si dorinta de putere incepuse sa-i dezbine . Aici un rol important insa la avut tatal ei care cu intelepciune a dat solutia pentru rezolvarea dilemei :cine sa conduca si sa fie rege ?
RASPUNS: amindoi daca se casatoreau (toti stiau ca ei doi se iubesc )
Jumong parea ca o iubeste mai mult (Soseono dintotdeauna a fost mai directa si il privea cu drag si admiratie), era disperat ca ea sa nu pateasca ceva ( cind era plecata pe mare cu piratii ,cind sa dus in regat ), o pretuia si considera ca de drept ea trebuie sa fie regina .
Desi parea o casatorie politica , in realitate a fost o casatorie din dragoste care a durat 15 ani .
Jumong cind se casatoreste cu Soseono, jura in fata zeilor si a celor prezenti, ca va ramine toata viata impreuna cu lady Soseono .....cu regretul ca el a murit la virsta de 40 de ani Jumong s-a tinut de cuvint de data asta si a ramas toata viata lui alaturi de ea .
Soseono si Jumong.....nici l-a sfirsit nu s-au dezmintit : amindoi au pus mai presus datoria decit dragostea lor- Jumong alearga nebuneste dupa femeia ,iubita ,sotia ,prietena lui, isi doreste din toata inima sa fie cu Soseono- dar datoria fata de oamenii care l-au urmat si-si pusese speranta in el l=a facut sa ramina .
https://www.youtube.com/watch?v=UTndvTTQP-I&feature=fvwrel
https://www.youtube.com/watch?v=PAO3uH36BUI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=h0jqKO0GXFo&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=FaX1j4vBnlE&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=MORB0W64Ayk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=6iixCA1J1ng&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=_s_WKar9T0Y&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=U4pEA3ggCx4&feature=related
Ma parasesti sau te vei intoarce ?
Mi-e teama
Mi-ai intors spatele si m-am temut ca asta va fi sfirsitul
Am dorit sa fie un vis
Nesfirsitele asteptari ar putea sa te indeparteze de mine
Cum voi supravetui atunci singur ?
O dragoste , lasa-ma
Du-te si trimite-i dragostea mea
Adu-o cu tine cind revii
Dragi ceruri va rog sa nu ma abandonati.
HEAVEN, PLEASE…
Are you leaving? Are you coming back?
I’m becoming so afraid…
Feeling like this may be the last time I see your sad back,
I hoped that this was all just a dream.
Even though this eternal waiting is too hard,
I can’t spend the rest of my days without you.
Love, leave me. Send my heart to him.
And while you’re coming back, bring my lover to me.
Heaven, please don’t ignore my cries,
don’t ignore the heart that will stop without him…
While closing my eyes to the world,
I tried to forget everything.
I remember you all the time and I can’t erase you,
I don’t know what to do…
A hundred times, a thousand times, even though I throw away my heart at the end of the world,
You appear before as a memory.
Love, leave me. Send my heart to him.
And while you’re coming back, bring my love to me.
Heaven, please don’t ignore my cries,
don’t ignore the heart that will stop without him…
The memories that were once so precious…
After you left, they’re filled with painful tears…
Love, take me to the place where my love is.
My lover will be waiting for me too.
Heaven, please, protect us..
So that when we meet again, there will be separation…
GUMUS-NOOR- Alteta
danutzadana a scris:
ca sustinator in campania mamei lui.....nu prea sunt de acord cu acest lucru ...dar asta este....deoarece mi se pare ca o trisare chestia asta ....vedetele sa sustina oamenii politici.....oamenii politici trebuie sa-si sustina singuri promisiunile.....aici se mizeaza pe faptul ca daca e cunoscut poate avea mai multe voturi datorita sentimentalismului fanilor....si nu mi se pare corect....arta e arta...iar politica e politica.....
e facut de cineva din Turcia...vezi ce poze a gasit de cind era mic,
GUMUS-NOOR- Alteta
Pagina 29 din 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Pagina 29 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Oct 05, 2017 11:58 am Scris de dong yi
» Asi - impotriva destinului
Mier Aug 06, 2014 2:41 pm Scris de GIULIA
» Dragoste si pedeapsa-Comentarii