Top postatori
GUMUS-NOOR (35933) | ||||
florina-octaviana89 (4248) | ||||
utzy (4150) | ||||
IrinaLove (2650) | ||||
Gumus (2280) | ||||
Nety (1724) | ||||
denta (1194) | ||||
turkiss_woman (1036) | ||||
cristinuta (1022) | ||||
GIULIA (773) |
Ultimele subiecte
Song Il Kook (송일국) # 1
+3
mioaranita60
florina-octaviana89
GUMUS-NOOR
7 participanți
Pagina 7 din 35
Pagina 7 din 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Re: Song Il Kook (송일국) # 1
Un om numit Dumnezeu / 신이라 불리운 사나이 (2010)
http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/
A Man Called God / 신이라 불리운 사나이 (2010) Un om numit Dumnezeu / 신이라 불리운 사나이 (2010)
[Image: 2mpznn5.jpg]
Detaylar Detaliu
Adı: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai Nume: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai
Bilinen Diğer Adı: A Man Called God De asemenea, cunoscut sub numele de: Dumnezeu este un om numit
Tür: Romantik Gen: Romantic
Bölüm Sayısı: 16 Număr parte: 16
Yayınlandığı Kanal: MBC retea de difuzare: MBC
Vizyon Tarihi: 03.06.2010 Data lansării: 06/03/2010
Yayın Günü: Cumartesi & Pazar 21:45 Publicarea zi: & Duminica 21:45 Sâmbătă
Özet Rezumatul
Michael King ailesinin ölümünün intikamını almaya ant içmiştir. Jurat sa razbune moartea familiei içmiştir Regelui Mihai. Yeraltı dünyasının kilit ismi olarak gücünü kullanabileceğine ve kendini incitenlerden intikam alabileceğini düşünmektedir. Poate folosi puterea de-cheie ca nume al lumii subterane şi se consideră incitenlerden se răzbune. Lakin Jin Bo Bae adlı gazeteciye aşık olunca inandığı şeyler allak bullak olur. Dar el crede lucruri atunci când în dragoste cu Jin, Bae lui Bo jurnaliştii sunt claie peste grămadă.
Oyuncular Jucătorii
Song Il Gook - Michael King / Choi Kang Ta Gook Song Il - Regele Mihai / Choi, Kang Ta
Han Chae Young - Jin Bo Bae Han Chae Young - Bae Jin Bo
Kim Min Jong - Hwang Woo Hyun Kim Jong Min - Hwang Woo Hyun
Han Go Eun - Bebe Ahn Han Go Eun - Ahn Baby
Chu Ja Hyun - Seo Mi Soo Chu Ja Hyun - Mi Soo Seo
Yoo In Young - Jang Mi În Yoo Young - Mi Jang
Jo Jin Woong - Jang Ho Jo Jin Woong - Jang Ho
Jung Han Yong - Jang Yong Yong Han Jung - Yong Jang
Lee Jae Yong - Hwang Dal Soo Lee Jae Yong - Hwang Soo Dal
Jung Dong Hwan - Lee Hyung Sub Jung Hwan Dong - Sub Lee Hyung
Kim Yong Gun - Kang Tae Ho Kim Yong Gun - Ho Kang Tae
Lee Won Jong - Park Hong Choon Lee Won Jong - Hong Choon Park
Lee Hye Sook - Han Soo Ra Lee Hye Sook - Han Soo Ra
Kim Min Ji - Hye Jung Kim Min Ji - Hye Jung
Maeng Sang Hoon Maeng Sang Hoon
Baek Il Sub Baek Il Sub
Shin Bum Do (신범도) Shin Do Bum (신범도)
Kim Myung Kook Kim Myung Kook
Lee Jung Hoon Lee Jung Hoon
Lee Seung Hyung Lee Seung Hyung
Shin Seung Hwan Shin Seung Hwan
Lee Won Suk (이원석) Lee Won Suk (이원석)
Yoon Bum (윤범) Yoon Bum (윤범)
Jung Eun Woo (정은우) Eun Jung Woo (정은우)
Yapım Bilgileri Informaţii de producţie
Orijinal Çalışma: Park Gong Sung'un manhwası Original de lucru: Sung Park Gong manhwası
Yönetmen: Lee Hyung Sun Director: Sun Hyung Lee
Senarist: Lee Hong Ku Scriitor: Hong Lee Ku
Notlar Note
Filmin çekim yerleri Hawaii ve Kore olup çekimlere Şubat ayında başlanmıştır. Filmul fotografiere locaţii în Hawaii şi Coreea în februarie şi a început să tragă.
Website: http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/ Website: http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/
Derleme & Çeviri: sunshine Compilarea şi traduceri: soare
[Image: 2s861c0.jpg]
Details Detalii
Title: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai Titlu: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai
Also known as: A Man Called God De asemenea, cunoscut sub numele de: Dumnezeu este un om numit
Genre: Romance Gen: Romantic
Episodes: 16 Episoade: 16
Broadcast network: MBC retea de difuzare: MBC
Broadcast period: 2010-Mar-06 to 2010-TBA Perioada Broadcast: 2010-Apr-06-2010-TBA
Air time: Saturday & Sunday 21:45 timp Air: Simbata si Duminica 21:45
Synopsis Sinopsis
Michael King vows to revenge his parents' death. Regele Mihai promite să răzbune moartea părinţilor săi ". He believes that he can use his power as head of an underground drug kingpin to punish those who hurt him. El crede ca poate folosi puterea sa ca şef al unui medicament Kingpin subteran pentru a pedepsi pe cei care l-au rănit. However, his beliefs are shaken when he falls in love with a reporter named Jin Bo Bae. / O, convingerile sale sunt agitat atunci când se încadrează în dragoste cu un reporter pe nume Bo Bae Jin.
Cast Exprimate
Song Il Gook as Michael King / Choi Kang Ta Il Gook Song ca regele Mihai / Choi, Kang Ta
Han Chae Young as Jin Bo Bae Jin Bo Bae Han Chae Young în calitate de
Kim Min Jong as Hwang Woo Hyun Hwang Woo Hyun Kim Jong ca Min
Han Go Eun as Bebe Ahn Ahn, Han Du-te Eun ca Baby
Chu Ja Hyun as Seo Mi Soo Chu Hyun Ja ca Mi Soo Seo
Yoo In Young as Jang Mi În Yoo Young în calitate de Jang Mi
Jo Jin Woong as Jang Ho Jo Jin Woong Jang Ho AS
Jung Han Yong as Jang Yong Han Jung Yong ca Jang Yong
Lee Jae Yong as Hwang Dal Soo Dal Soo Yong ca Jae Lee Hwang
Jung Dong Hwan as Lee Hyung Sub Jung Hwan Dong ca Sub Lee Hyung
Kim Yong Gun as Kang Tae Ho Kim Yong Gun ca Kang Tae Ho
Lee Won Jong as Park Hong Choon Lee Won Park Jong ca Hong Choon
Lee Hye Sook as Han Soo Ra Han Hye Sook ca Lee Soo Ra
Kim Min Ji as Hye Jung Kim Min Ji Hye Jung ca
Baek Il Sub Baek Il Sub
Production Credits Credite de producţie
Original work: Manhwa by Park Gong Sung Original de lucru: Manhwa prin Park Sung Gong
Director: Lee Hyung Sun Director: Sun Hyung Lee
Screenwriter: Lee Hong Ku Scenaristul: Hong Lee Ku
Notes Note
Filming takes place in Hawaii and Korea, which starts in February. Filmările au loc în Hawaii şi Coreea, care începe în luna februarie.
http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/
A Man Called God / 신이라 불리운 사나이 (2010) Un om numit Dumnezeu / 신이라 불리운 사나이 (2010)
[Image: 2mpznn5.jpg]
Detaylar Detaliu
Adı: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai Nume: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai
Bilinen Diğer Adı: A Man Called God De asemenea, cunoscut sub numele de: Dumnezeu este un om numit
Tür: Romantik Gen: Romantic
Bölüm Sayısı: 16 Număr parte: 16
Yayınlandığı Kanal: MBC retea de difuzare: MBC
Vizyon Tarihi: 03.06.2010 Data lansării: 06/03/2010
Yayın Günü: Cumartesi & Pazar 21:45 Publicarea zi: & Duminica 21:45 Sâmbătă
Özet Rezumatul
Michael King ailesinin ölümünün intikamını almaya ant içmiştir. Jurat sa razbune moartea familiei içmiştir Regelui Mihai. Yeraltı dünyasının kilit ismi olarak gücünü kullanabileceğine ve kendini incitenlerden intikam alabileceğini düşünmektedir. Poate folosi puterea de-cheie ca nume al lumii subterane şi se consideră incitenlerden se răzbune. Lakin Jin Bo Bae adlı gazeteciye aşık olunca inandığı şeyler allak bullak olur. Dar el crede lucruri atunci când în dragoste cu Jin, Bae lui Bo jurnaliştii sunt claie peste grămadă.
Oyuncular Jucătorii
Song Il Gook - Michael King / Choi Kang Ta Gook Song Il - Regele Mihai / Choi, Kang Ta
Han Chae Young - Jin Bo Bae Han Chae Young - Bae Jin Bo
Kim Min Jong - Hwang Woo Hyun Kim Jong Min - Hwang Woo Hyun
Han Go Eun - Bebe Ahn Han Go Eun - Ahn Baby
Chu Ja Hyun - Seo Mi Soo Chu Ja Hyun - Mi Soo Seo
Yoo In Young - Jang Mi În Yoo Young - Mi Jang
Jo Jin Woong - Jang Ho Jo Jin Woong - Jang Ho
Jung Han Yong - Jang Yong Yong Han Jung - Yong Jang
Lee Jae Yong - Hwang Dal Soo Lee Jae Yong - Hwang Soo Dal
Jung Dong Hwan - Lee Hyung Sub Jung Hwan Dong - Sub Lee Hyung
Kim Yong Gun - Kang Tae Ho Kim Yong Gun - Ho Kang Tae
Lee Won Jong - Park Hong Choon Lee Won Jong - Hong Choon Park
Lee Hye Sook - Han Soo Ra Lee Hye Sook - Han Soo Ra
Kim Min Ji - Hye Jung Kim Min Ji - Hye Jung
Baek Il Sub Baek Il Sub
Yapım Bilgileri Informaţii de producţie
Orijinal Çalışma: Park Gong Sung'un manhwası Original de lucru: Sung Park Gong manhwası
Yönetmen: Lee Hyung Sun Director: Sun Hyung Lee
Senarist: Lee Hong Ku Scriitor: Hong Lee Ku
Notlar Note
Filmin çekim yerleri Hawaii ve Kore olup çekimlere Şubat ayında başlanmıştır. Filmul fotografiere locaţii în Hawaii şi Coreea în februarie şi a început să tragă.
Website: http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/ Website: http://www.imbc.com/broad/tv/drama/godman/
Derleme & Çeviri: sunshine Compilarea şi traduceri: soare
[Image: 2s861c0.jpg]
Details Detalii
Title: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai Titlu: 신이라 불리운 사나이 / Shinira Bulriwoon Sanai
Also known as: A Man Called God De asemenea, cunoscut sub numele de: Dumnezeu este un om numit
Genre: Romance Gen: Romantic
Episodes: 16 Episoade: 16
Broadcast network: MBC retea de difuzare: MBC
Broadcast period: 2010-Mar-06 to 2010-TBA Perioada Broadcast: 2010-Apr-06-2010-TBA
Air time: Saturday & Sunday 21:45 timp Air: Simbata si Duminica 21:45
Synopsis Sinopsis
Michael King vows to revenge his parents' death. Regele Mihai promite să răzbune moartea părinţilor săi ". He believes that he can use his power as head of an underground drug kingpin to punish those who hurt him. El crede ca poate folosi puterea sa ca şef al unui medicament Kingpin subteran pentru a pedepsi pe cei care l-au rănit. However, his beliefs are shaken when he falls in love with a reporter named Jin Bo Bae. / O, convingerile sale sunt agitat atunci când se încadrează în dragoste cu un reporter pe nume Bo Bae Jin.
Cast Exprimate
Song Il Gook as Michael King / Choi Kang Ta Il Gook Song ca regele Mihai / Choi, Kang Ta
Han Chae Young as Jin Bo Bae Jin Bo Bae Han Chae Young în calitate de
Kim Min Jong as Hwang Woo Hyun Hwang Woo Hyun Kim Jong ca Min
Han Go Eun as Bebe Ahn Ahn, Han Du-te Eun ca Baby
Chu Ja Hyun as Seo Mi Soo Chu Hyun Ja ca Mi Soo Seo
Yoo In Young as Jang Mi În Yoo Young în calitate de Jang Mi
Jo Jin Woong as Jang Ho Jo Jin Woong Jang Ho AS
Jung Han Yong as Jang Yong Han Jung Yong ca Jang Yong
Lee Jae Yong as Hwang Dal Soo Dal Soo Yong ca Jae Lee Hwang
Jung Dong Hwan as Lee Hyung Sub Jung Hwan Dong ca Sub Lee Hyung
Kim Yong Gun as Kang Tae Ho Kim Yong Gun ca Kang Tae Ho
Lee Won Jong as Park Hong Choon Lee Won Park Jong ca Hong Choon
Lee Hye Sook as Han Soo Ra Han Hye Sook ca Lee Soo Ra
Kim Min Ji as Hye Jung Kim Min Ji Hye Jung ca
Baek Il Sub Baek Il Sub
Production Credits Credite de producţie
Original work: Manhwa by Park Gong Sung Original de lucru: Manhwa prin Park Sung Gong
Director: Lee Hyung Sun Director: Sun Hyung Lee
Screenwriter: Lee Hong Ku Scenaristul: Hong Lee Ku
Notes Note
Filming takes place in Hawaii and Korea, which starts in February. Filmările au loc în Hawaii şi Coreea, care începe în luna februarie.
GUMUS-NOOR- Alteta
- 0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009
florina-octaviana89- Colaborator special
- 0 Mesaje : 4248
Data de inscriere : 27/12/2009
Re: Song Il Kook (송일국) # 1
http://www.tvmania.ro/ju-mong-schimba-armura-pe-costumul-de-detectiv-39453.html
Ju-mong schimbă armura pe costumul de detectiv
marți, 18 ianuarie 2011
Song Il-Gook, cunoscut pentru rolul prinţului Ju-mong din “Legendele palatului: Prinţul Ju-mong”, pare să fie în apogeul carierei. După succesul înregistrat cu serialele coreene, o ştire publicată în 6 ianuarie, anunţă că actorul va reveni pe micile ecran în rolul unui detectiv, în “Crime Squad”.
În Coreea, noul serial va fi difuzat începând cu 28 februarie şi spune povestea unui detectiv marcat de un trecut tumultuos, personaj care în ciuda intenţiilor bune este un bărbat care îşi pierde cumpătul uşor şi pedepseşte criminalii cu orice preţ.
Scenariul este inspirat de multe cazuri reale de omucidere care au avut loc anul precedent.
“Personajul meu este impulsiv şi are probleme în a-şi păstra cumpătul, dar în acelaşi timp, este destul comun şi de bun la suflet la fel ca toţi ceilalţi. Găsesc acest contrast ca fiind încântător şi aceasta este maniera în care aş vrea să fiu perceput în această serie,” a mărturisit Song într-un comunicat de presă transmis publicaţiilor.
.
Născut pentru roluri ca Ju-mong
Song Il-Gook (39 ani) este cunoscut mai ales pentru rolurile interpretate în seriale şi în drame istorice.
Soarta a decis aşa. Sau, mai bine spus, logica a decis aşa. Song Il-Gook este fiul actriţei Kim Eul Dong şi înţelege poate mai bine decât alţii înverşunarea luptei armate.
Pe peretele cu fotografiile membrilor familiei stă, la loc de cinste, portretul generalului Kim Jwa Jin – străbunicul său – care a fost un pion important în mişcarea coreeană de eliberare naţională.
A urmat cursurile Facultăţii de Teatru şi Film la Universitatea din Cheongju, iar în timpul său liber a devenit foarte familiar cu călăria, scrima şi arta duelului, pasiuni care l-au făcut alegerea ideală pentru pelicule istorice.
Având în vedere câte sporturi practică şi cât timp şi interes acordă acestui aspect, am putea să ne îngrijorăm că actoria a avut de dus o luptă grea pentru a rămâne marea sa pasiune. Pe lângă scrimă, duel şi călărie, Song Il Gook practică mountain bikingul, golful, schiul şi înotul şi este preşedinte al Confederaţiei coreene de triathlon.
Sensibilitatea şi pasiunea pentru artă, însă, nu se manifestă în sala de antrenament, ci pe platouri sau în intimitatea căminului (actorul s-a căsătorit în 2008 cu Jeong Seung Yeon), unde actorul îşi petrece timpul relaxându-se cu creionul în mână în faţa colii de hârtie… desenând.
Ju-mong schimbă armura pe costumul de detectiv
marți, 18 ianuarie 2011
Song Il-Gook, cunoscut pentru rolul prinţului Ju-mong din “Legendele palatului: Prinţul Ju-mong”, pare să fie în apogeul carierei. După succesul înregistrat cu serialele coreene, o ştire publicată în 6 ianuarie, anunţă că actorul va reveni pe micile ecran în rolul unui detectiv, în “Crime Squad”.
În Coreea, noul serial va fi difuzat începând cu 28 februarie şi spune povestea unui detectiv marcat de un trecut tumultuos, personaj care în ciuda intenţiilor bune este un bărbat care îşi pierde cumpătul uşor şi pedepseşte criminalii cu orice preţ.
Scenariul este inspirat de multe cazuri reale de omucidere care au avut loc anul precedent.
“Personajul meu este impulsiv şi are probleme în a-şi păstra cumpătul, dar în acelaşi timp, este destul comun şi de bun la suflet la fel ca toţi ceilalţi. Găsesc acest contrast ca fiind încântător şi aceasta este maniera în care aş vrea să fiu perceput în această serie,” a mărturisit Song într-un comunicat de presă transmis publicaţiilor.
.
Născut pentru roluri ca Ju-mong
Song Il-Gook (39 ani) este cunoscut mai ales pentru rolurile interpretate în seriale şi în drame istorice.
Soarta a decis aşa. Sau, mai bine spus, logica a decis aşa. Song Il-Gook este fiul actriţei Kim Eul Dong şi înţelege poate mai bine decât alţii înverşunarea luptei armate.
Pe peretele cu fotografiile membrilor familiei stă, la loc de cinste, portretul generalului Kim Jwa Jin – străbunicul său – care a fost un pion important în mişcarea coreeană de eliberare naţională.
A urmat cursurile Facultăţii de Teatru şi Film la Universitatea din Cheongju, iar în timpul său liber a devenit foarte familiar cu călăria, scrima şi arta duelului, pasiuni care l-au făcut alegerea ideală pentru pelicule istorice.
Având în vedere câte sporturi practică şi cât timp şi interes acordă acestui aspect, am putea să ne îngrijorăm că actoria a avut de dus o luptă grea pentru a rămâne marea sa pasiune. Pe lângă scrimă, duel şi călărie, Song Il Gook practică mountain bikingul, golful, schiul şi înotul şi este preşedinte al Confederaţiei coreene de triathlon.
Sensibilitatea şi pasiunea pentru artă, însă, nu se manifestă în sala de antrenament, ci pe platouri sau în intimitatea căminului (actorul s-a căsătorit în 2008 cu Jeong Seung Yeon), unde actorul îşi petrece timpul relaxându-se cu creionul în mână în faţa colii de hârtie… desenând.
GUMUS-NOOR- Alteta
- 0 Mesaje : 35933
Data de inscriere : 21/12/2009
Pagina 7 din 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Pagina 7 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Oct 05, 2017 11:58 am Scris de dong yi
» Asi - impotriva destinului
Mier Aug 06, 2014 2:41 pm Scris de GIULIA
» Dragoste si pedeapsa-Comentarii
Mar Mai 07, 2013 9:14 pm Scris de cristinuta